Roligt pyssel för alla åldrar

Under regniga dagar när barnen inte vill vara utomhus, eller när de har flera kompisar hemma och känner sig rastlösa, är det perfekt att plocka fram en låda med klistermärken att pyssla med. Så kallade stickers i världens alla former och färger uppmuntrar till fantasifull lek och möjligheterna för användning är näst intill oändliga.

Pynta pyssel och teckningar med klistermärken

Så vad kan man då använda klistermärken till rent konkret? Dels är det ett roligt sätt att ge lite extra färg och spänning till barnens alla pyssel om de lär sig och tar hem från förskolan och skolan. Det är också ett roligt sätt att göra teckningar lite mer levande. Låt barnen själva välja ut ett gäng klistermärken och sprid ut dem över ett eller flera papper. Sedan kan de använda sin fantasi för att skapa en teckning med historia runt de stickers de själva har valt. Detta uppmanar till att använda fantasin och är en kreativ aktivitet som kan vara i många timmar.

Lekfulla och roliga klistermärken i storpack finns hos estore.nu som har ett brett sortiment inne i lager just nu. Köp hem märken med flera olika teman för att kunna ta fram och överraska barnen med en dag då de har lite extra tråkigt eller om du själv bara vill ha en lugn stund.

Fler användningsområden för roliga klistermärken

Nu till jul är det perfekt att låta barnen pyssla med klistermärken och dekorera på ett lekfullt sätt genom att sätta en egen touch på det traditionella julpyntet.

Att tillåta barnen att klistra märkena även på möbler i sina rum såsom deras bokhylla, garderob eller säng är också uppskattat. Vi alla minns väl själva hur kul det var med klistermärken överallt när vi var barn? Och förresten, dessa märken är såklart inte bara till för barnen. Passa på att pynta din egen mobil, dator eller varför inte köksmaskinerna med klistermärken med roliga budskap eller med motiv du tycker om och som representerar dig.

Att använda sig av så kallade statement-klistermärken med särskilda budskap eller symboler ligger nu helt rätt i tiden och kan göra vilken pryl som helst mer personlig och unik. Här sätter endast fantasin gränser, för utbudet av klistermärken med olika motiv är näst intill obegränsat!