Smart inredning till ditt nya hem

När du väl har bestämt dig för att flytta utomlands och du har hittat ett jobb, är det dags att se dig om efter ett boende. Beroende på var du flyttar och hur stor din inkomst blir kommer din bostad få anpassas i storlek och utformning. Oavsett hur ditt boende kommer se ut, men kanske speciellt om det är litet, finns en hel del smarta lösningar för inredning och hur du kan maximera det utrymme du kommer ha.

Nätta och smarta konsolbord

När du lägger upp plan för ditt nya liv kan det mycket väl vara att du, åtminstone under den första tiden, bor tillsammans med andra eller i en redan möblerad lägenhet. Många gånger kan det dock ändå vara så att längtan efter något eget blir för stark, speciellt om du stannar utomlands under en längre tid, och när du väl tar det steget kan det alltid vara bra att ha några inredningstips med dig.

Ett av de allra bästa råden vi kan ge är att skaffa ett eller ett par snygga och smidiga konsolbord, då de är perfekta för mindre bostäder. Du kan lätt hitta det som passar just dig och ditt boende allra bäst då de finns i flera olika stilar och utföranden. De fungerar i stort sett som golvhyllor på ben, men i mindre och snyggare format än vanliga bokhyllor. De placeras lätt utmed en vägg men du kan också hitta vinklade varianter om du vill passa in hyllan i ett hörn. Konsolborden passar sedan perfekt för olika typer av förvaring samtidigt som ditt hem får en elegant och lite mer sofistikerad stil. På hyllorna passar böcker, krukväxter, dekorationer, leksaker för dig som har barn, tidningar och mycket mer. Att pryda ditt hem med konsolbord handlar om att förvara och visa upp sådant du älskar, istället för att gömma undan sådant du inte vill ha framme.

Få mer plats i ditt hem

Poängen med den här typen av bord är att de är så lätta att placera ut även i ett litet hem. Istället för att belamra rummet med en stor byrå eller maffig bokhylla blir konsolbordet en betydligt nättare inredningsdetalj som både är vacker och smart. Bor du litet så blir intrycket mer luftigt än med stora förvaringsmöbler, och du får mer plats över. Flyttar du till ett större boende är konsolborden lätta att ta med och kommer med sin ofta tidlösa design att passa lika bra där som i ditt gamla hem. Så innan du flyttar till ditt första boende utomlands kan det vara en god idé att planera smart för inredningen i ditt nya hem.